Ultimele rezervări pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii speră să-şi petreacă vacanţa pe pârtie
Românii speră să-şi petreacă vacanţa pe pârtie

Cei care nu şi-au făcut deocamdată rezervare pentru Revelion încă au la dispoziţie soluţii: la munte, la mare sau la vecinii de peste graniţă. Cum pensiunile de pe Valea Prahovei sunt destul de aglomerate, mai uşor se găsesc încă locuri în zone mai puţin „populare".

Astfel, în Moldova şi Maramureş, patru nopţi de cazare, cu masa de Revelion inclusă şi pensiune completă costă între 600 şi 800 de lei.

„Pensiunea este încă liberă, pentru că persoanele care rezervaseră au renunţat", a declarat Doina Zan, proprietarul unei pensiuni din Cavnic. La Băile Tuşnad, în judeţul Harghita, cazarea costă aproximativ 100 de lei de persoană, pe zi.

Cei care vor să petreacă la malul mării pot profita de locurile încă disponibile pe litoral. Astfel, un sejur de patru zile costă 800 de lei, în preţ fiind inclusă cazarea, pensiune completă şi masa festivă de Revelion.

O altă opţiune este minivacanţa la vecinii bulgari. De pildă, constănţenii care s-au săturat de staţiunile montane de acasă încă mai fac rezervări pentru staţiunile din apropierea graniţei.

„Avem solicitări din partea constănţenilor pentru Bulgaria. Mulţi sunt interesaţi de schi, pentru că spun că staţiunile bulgăreşti seamănă cu cele din Austria, dar sunt mai ieftine", a declarat Raluca Niculescu, agent de turism în Constanţa.

Staţiunea Bansko este una dintre cele mai vestite din Bulgaria. „Trei nopţi la un hotel de patru stele, cu demipensiune, cina festivă de Revelion şi acces la piscină, jacuzzi şi fitness costă 195 de euro de persoană.

Este asigurat şi transferul la pârtii", a precizat Alma Micu, managerul unei agenţii de turism din Constanţa. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite