Tragedie pe Lacul Razelm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O duminică frumoasă, cu soare, s-a transformat brusc în ultima zi de viaţă pentru patru tineri tulceni din comuna Ceamurlia de Jos.

Petruţa Culicenco (17 ani), Georgiana Borcănaş (31 de ani), Valentin Bolocan (26 de ani) şi Valentin Ghena (25 de ani) au plecat duminică la prânz împreună cu alţi doi prieteni la o plimbare pe Lacul Razelm, spre Gura Portiţei, şi nu s-au mai întors la mal. După ce au consumat câteva beri, un băiat din grup a rămas la complexul turistic. Pe drum, barca tip Laguna s-a răsturnat şi singurul care a reuşit să iasă la mal a fost Cristian Evdochim (30 de ani).

„Am plecat de la Portiţa pe la 15.00, am mers pe lângă stuf, până când trebuia să traversăm spre complexul Lunca, spre mal. Se pornise vântul şi erau valuri mari. La un moment dat, barca s-a răsturnat", povesteşte Cristian. Băiatul spune că a reuşit să scape agăţându-se de un bidon gol care l-a ţinut la suprafaţă doi kilometri cât a înotat până la mal. Zeci de bărci au scormonit încă de duminică seară zona în care s-a răsturnat barca, însă nu au găsit supravieţuitori. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite