Trei poliţişti de frontieră ieşeni, anchetaţi pentru braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Poliţiei de Frontieră Iaşi a declanşat, joi, o anchetă în cazul a trei poliţişti prinşi cu o seară în urmă în timp ce vânau ilegal mistreţi şi căprioare pe raza comunei ieşene Golăeşti, transmite Mediafax.

Braconierii au fost surprinşi de paznicul de vânătoare, care le-a cerut să se legitimeze.

"În zona de frontieră era o maşină chiar pe malul Prutului. Am crezut că e abandonată şi am început să strig să văd cine sunt. Au venit trei persoane fără arme. Le-am cerut actele, iar ei nu au vrut să prezinte nici un document. În acel moment, am chemat Poliţia", a declarat, joi, presei paznicul Costică Ungureanu.

"Mi-au spus un nume fals toţi, iar patrula de la Frontieră le-a spus să plece. Nu mi-a venit să cred. După aceea, a venit Poliţia din sat", a povestit paznicul.

Cei trei poliţişti de frontieră au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Golăeşti, pentru audieri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Virgnia Pralea, a declarat, joi, că pe numele celor trei poliţişti au fost întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii de braconaj.

Comisarul şef al Poliţiei de Frontieră Iaşi, Dănuţ Muntianu, a declarat că este vorba despre trei poliţişti de frontieră, doi agenţi şi un ofiţer, şi a anunţat că a fost declanşată o anchetă în acest caz. El a refuzat să explice de ce echipajul Poliţiei de Frontieră ajuns la faţa locului i-a lăsat să plece pe colegii prinşi la braconaj.

"Nu e o muşamalizare. Vom analiza ce s-a întâmplat", a declarat Muntianu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite