Traficul rutier pe DN1A, întrerupt după ce o maşină a MApN a lovit trei copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier pe DN1A era blocat în ambele sensuri la ieşirea din municipiul braşovean Săcele spre Cheia, după ce un vehicul aparţinând Ministerului Apărării Naţionale a provocat un accident rutier, în jurul orei 12.40, în urma căruia trei persoane au fost rănite, informează Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La ora difuzării acestei ştiri, traficul rutier pe DN1A este blocat în ambele sensuri la ieşirea din Săcele spre Cheia, autorităţile fiind încă la locul accidentului pentru cercetări şi pentru degajarea zonei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.40 şi, potrivit primelor informaţii primite de Centrul Infotrafic, vehiculul Ministerului Apărării Naţionale a părăsit

Din primele informaţii rezultă că un vehicul a părăsit partea carosabilă şi a lovit trei pomi de pe marginea şoselei, unul dintre aceştia căzând pe un autotren.

Trei persoane din primul vehicul au fost rănite. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri. Se estimează că în scurt timp circulaţia auto va fi reluată pe un fir alternativ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite