Topul preferinţelor turiştilor în Poiana Braşov: piscină şi hotel lângă pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vin în vacanţă la Braşov vor în primul rând pachete de cazare ieftine, locuri de joacă pentru copii, dar şi picină şi saună incluse în preţ.

Primul lucru pe care turiştii pun accent este confortul. Mulţi dintre ei îşi doresc să se poată relaxa la piscină, saună, hidromasaj sau jacuzzi. Astfel, hotelurile Alpin, Piatra Mare, dar şi pensiunea Denisa sunt cele mai solicitate. „Majoritatea turiştilor doresc să se relaxeze, nu neapărat să practice sporturi de iarnă. 40% dintre turişti aleg hotelurile cu piscină unde tariful mediu pe weekend este de 70 de euro pentru camera dublă pe noapte", a declarat Cristina Ghitiu, agent de turism.

Preţul contează mult

Foarte importantă este apropierea faţă de pârtii, turiştii alegând astfel una dintre ofertele de la Ana Hotels, hotelul Aurelius, hotelul Heraldic de cinci stele sau pensiunea Alex. În plus, pentru mulţi dintre turişti contează preţul pachetelor. Aceştia aleg, în general, hotelurile de trei, patru stele sau vilele cu cazarea de până la 180 lei pe noapte.

Pentru alţii, foarte importante sunt mesele incluse în pachetele de cazare. „99 % dintre turişti vor neaparat micul dejun inclus în tarif", a mai spus agentul de turism. De asemenea, alţi vor inclusă în tarif şi închirierea echipamentelor, iar cei care vin cu familia la munte caută hoteluri care oferă şi locuri de joaca pentru copii, alegând ca destinaţie hotelul Alpin sau Rina Hotels. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite