Sexy-consiliera a pierdut banii UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Experţii desemnaţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului au respins proiectul european depus de sexy-consiliera Bianca Jurcă (27 de ani), angajată la Oficiul pentru IMM Timiş, unde mama ei este directoare.

Specialiştii au decis că proiectul depus de Bianca Jurcă nu îndeplineşte toate condiţiile şi nu l-au propus spre finanţare. „Este rezultatul unei analize tehnico-financiare realizate de experţi independenţi desemnaţi de minister. În urma acestor evaluări, proiectul nu a fost depus spre finanţare. Solicitantul poate contesta decizia la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului", a spus purtătorul de cuvânt al ADR Vest, Miruna Vitcu.

Aceasta susţine că decizia de respingere a proiectului s-a luat încă la începutul acestei săptămâni, înainte de izbucnirea scandalului în care a fost implicată Bianca Jurcă. Tânăra consilieră nu a putut fi contactată, dar înainte de aflarea rezultatului, ea se aştepta ca proiectul depus să aibă probleme. „Din câte am auzit ieri, chiar sunt nişte probleme cu proiectul meu. Am primit înştiinţare că trebuie să fac nişte clarificări", a declarat Bianca Jurcă săptămâna aceasta. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite