Fetiţă de 10 ani, violată şi ucisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crimă macabră în localitatea timişeană Jimbolia. O fetiţă de 10 ani a fost găsită de poliţişti moartă într-un canal, după ce au căutat-o o noapte întreagă, fiind declarată dispărută. Criminalul şi-a recunoscut fapta.

Monika Ludwig, care era originară din Comloşu Mare, se afla în vizită la bunicii din Jimbolia. Joi noaptea, micuţa a dispărut fiind văzută pentru ultima dată în compania lui Andrei Gearmaty, un bărbat de 40 de ani care a lucrat în casa familiei fetiţei. Părinţii au raportat dispariţia acesteia abia sâmbătă. Duminică dimineaţă, poliţiştii i-au găsit cadavrul într-un canal de pe străzile Jimboliei. „Fetiţa a dispărut de acasă de joi, însă numai ieri, părinţii i-au anunţat dispariţia. Aceasta a fost găsită în această dimineaţă moartă, într-un canal", a declarat Andreea Cinteză, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Andrei Gearmaty (40 de ani) a luat-o pe fetiţă la o plimbare cu bicicleta. Din primele informaţii reiese că acesta a agresat-o sexual pe micuţă, iar când a văzut că aceasta sângerează, a strangulat-o. „Bărbatul depistat şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut. Urmează să stabilim condiţiile morţii. Fiind întrebat dacă cunoaşte faptul că minora a plecat de la domiciliu şi ultima dată a fost văzută în compania sa, Gearmaty Andrei a recunoscut că a omorât-o fără să îşi justifice gestul", au declarat reprezentanţii IPJ Timiş. Gearmaty a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite