Tabere de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schi
Schi

Hotelierii de pe Valea Prahovei aşteaptă cu nerăbdare zăpada. Ei au o ofertă spercială pentru elevi: tabere de schi în vile şi pensiuni de trei stele, cu mic dejun, prânz şi cină incluse în preţ.

Organizatorii rezervă integral pensiuni sau hoteluri, în care copiii dorm câte doi sau trei în cameră. Indiferent de staţiunea aleasă, Predeal, Buşteni sau Azuga, costul unei vacanţe este de 1.200 de lei.

„Pentru prima perioadă din această iarnă, 17-22 decembrie, nu mai avem deja locuri nici la Predeal, nici la Buşteni. Avem locuri libere pentru restul perioadelor până în februarie, inclusiv", a declarat Diana Popa, unul dintre organizatorii taberelor de schi.

Copiii au parte de un program special în fiecare zi. Îşi încep dimineaţa pe pârtie, cu o lecţie de schi pentru care au asigurat echipamentul complet.

„Facem grupe de câte şase copii, în funcţie de nivelul de pregătire. Timpul de pregătire este acelaşi pentru toţi. Atât timp cât este zăpadă, suntem pe pârtie", a precizat Costin Iordache, instructor de schi pe pârtia Clăbucet. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite