Mobilul uciderii viceprimarului din Joseni este de natură sexuală / Suspectul este un posibil iubit al acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presupusul criminal al viceprimarului comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, a fost identificat de anchetatori, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul bănuit de comiterea crimei este un localnic din Joseni, iar surse judiciare au declarat, pentru Realitatea TV, că presupusul ucigaş şi viceprimarul ar fi întreţinut, în trecut, relaţii sexuale. „A fost identificat un suspect în acest caz. Procurorii de pe lângă Parchetul General şi poliţiştii din localitate fac cercetări în Joseni şi în împrejurimi", a declarat Ramona Bulcu, procuror şef la Parchetul General.

Procurorii au mai precizat că bărbatul va fi prezentat Tribunalului Harghita cu propunere de arestare preventivă, mobilul crimei fiind de natură „sexuală" şi „patrimonială". Oamenii legii au găsit şi arma crimei, după ce au făcut mai multe cercetări în localitatea Joseni şi în împrejurimi.Conform anchetatorilor, suspectul Robert Lorincz s-a dus la casa de vacanţă a viceprimarului, având asupra lui o armă de vânătoare pe care o deţinea ilegal, unde l-a împuşcat mortal pe Csala Zsolt.

Uşa cabanei viceprimarului din Joseni

Din informaţiile oferite de Lorincz, crima a avut loc deoarece suspectul îl ura pe viceprimar deoarece l-ar fi agresat sexual şi s-ar fi certat din cauza unui teren. „Din declaraţiile suspectului principal am reţinut că mobilul omorului are două aspecte, unul de natură sexuală, unul de natură patrimonială", a spus procurorul Marius Iacob.

Viceprimarul comunei harghitene Joseni, Csala Zsolt, găsit mort în aprilie, în casa sa de vacanta din localitate a fost împuşcat cu trei focuri de arma, doua dintre gloante ranindu-l in zona abdomenului si al treilea in picior.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite