Studenţii vor putea propune proiecte de mediu sau sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii pot trimite propuneri de proiecte de mediu sau din sfera sănătăţii în cadrul programului de responsabilitate socială "Împreună pentru fiecare", informează organizatorii programului.

Potrivit acestora, conceptul programului constă în implicarea în soluţionarea unor cazuri din domeniul sănătaţii şi al mediului, cu participarea comunităţilor locale beneficiare. În acest fel este se promovează  voluntariatul şi spiritul civic.

Programul "Împreună pentru fiecare" este iniţiat de Rompetrol. Acest demers va continua cu acţiuni de recrutare de voluntari în centre universitare, concomitent cu lansarea unui website dedicat programului “Împreună pentru fiecare”, unde fiecare voluntar va putea propune proiecte relevante şi necesare în comunitatea locala din care face parte.

Participanţii pot trimite propuneri de proiecte până pe 5 iulie. O primă selecţie a acestora va avea loc la 26 iulie. Propunerile vor fi  analizate cu reprezentanţii comunităţilor locale, iar acelea care  care aduc mai multe beneficii părţilor implicate vor fi implementate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite