Stiti vreun restaurant mai indolent decat acesta?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Dubliner, restaurantul îndoielnic
The Dubliner, restaurantul îndoielnic

Daca s-ar gandi cineva sa faca un muzeu al indolentei bucurestene, cred ca ar putea sa-l puna direct in restaurantul The Dubliner de pe Titulescu si nu ar mai avea nevoie de alte exponate, de vreme ce tot ce se vede si se intampla acolo e absolut reprezentativ temei in cauza.

Acest «pub» a avut momentele lui de mare glorie pe piata gastronomica bucuresteana cu foarte multi ani in urma. Insa asta pentru ca a fost o mare noutate - primul «Irish pub» din oras - mare atractie, deci! Dar mai ales pentru ca bucurestenii nu aveau de unde sa stie pe atunci ce sunt acelea o mancare si un restaurant bune.

The Dubliner ocupa o bucata de parter al unui bloc comunist de pe Titulescu, unul dintre acelea mari si lungi. Nu are ferestre decat pe o parte, si acelea acoperite de un ceardac construit de irlandezul (cred) patron pe trotuar. Dar intunecimea e mirarea cea mai mica, de vreme ce asa sunt obisnuiti oamenii aceia sa stea la carciuma in tara lor. Insa nota distinctiva a The Dubliner-ului e mizeria, fara indoiala, asa cum eu nu prea am vazut-o prin alte restaurante din centrul Bucurestiului.

Citiți aici restul analizei wallstreet.ro: Stiti vreun restaurant mai indolent decat acesta?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite