Vizita lui Bazac la Spitalul Judeţean Sibiu a lăsat la poartă rudele a zeci de pacienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizita lui Bazac la Spitalul Judeţean Sibiu a lăsat la poartă rudele a zeci de pacienţi
Vizita lui Bazac la Spitalul Judeţean Sibiu a lăsat la poartă rudele a zeci de pacienţi

Zeci de oameni care au venit, astăzi seara, în vizită la bolnavii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, au fost ţinuţi la poartă o oră şi jumătate, deoarece directorul spitalului, Gabriel Budescu, a interzis accesul pe timpul vizitei ministrului Sănătăţii, Ion Bazac.

Nu este posibil aşa ceva. Noi nu venim la spital ca să ne plimbăm. Venim pentru că avem bolnavi aici, cărora trebuie să le aducem mâncare. La ATI este program între orele 19 şi 20, iar dacă depăşim acest interval, cine ne mai lasă să intrăm? Este bătaie de joc! Ce dacă e ministrul aici, cu atât mai bine, să vadă şi dânsul care sunt condiţiile”, au spus, supăraţi, oamenii, transmite NewsIn.

Nici la Urgenţă accesul nu s-a mai făcut ca de obicei. „Chiar acum v-aţi găsit să intraţi? Nu vedeţi că am spălat pe jos şi faceţi iarăşi mizerie?”, i-a apostrofat personalul de la UPU pe jurnaliştii care participau la vizita ministrului.

Ministrul Ion Bazac a taxat excesul de zel al direcţiunii spitalului. „Dacă oamenii aveau bilet de voie, atunci trebuiau să fie lăsaţi să intre. Vizita mea nu trebuie să afecteze bunul mers al spitalului. Ceea ce se întâmpla înainte de `89 nu mai are voie să se întâmple. Cred că a fost un exces de zel”, a declarat Ion Bazac.

De partea cealaltă, directorul Gabriel Budescu spune că oamenii nu aveau ce să caute la ora aceea în secţii. „Există un program, pe care toată lumea îl respectă. După-amiază, după ora 5-6, nu au ce să mai facă în secţie”, a declarat directorul. După numai un minut, însă, toţi cei care aşteptau de o oră şi jumătate la poartă au fost lăsaţi să intre, tocmai la ordinul directorului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite