Sibiul se alătură campaniei Click!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afiş concert
Afiş concert

Sala Thalia din Sibiu va găzdui mâine-seară, de la ora 18.00, un concert caritabil al Orchestrei de Flaute a Academiei de Muzică din Cluj-Napoca şi corul „ Il Gardelino“.

Banii strânşi vor fi donaţi în sprijinul campaniei Click! „Din inimă pentru copii".

„Am aflat de această campanie prin intermediul unei tinere artiste, care a fost impresionată de cazurile prezentate. Ne-a rugat să ne implicăm şi am făcut acest lucru cu mare drag. Am luat legătura cu artiştii din Cluj care vor concerta vineri seară, iar aceştia au răspuns cu bunăvoinţă invitaţiei noastre şi s-au bucurat că se pot implica într-o astfel de campanie", a spus Ioan Bojin, directorul Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Chiar dacă instituţia sibiană nu s-a implicat foarte des până acum în astfel de cazuri, Ioan Bojin s-a arătat foarte impresionat de demersul ziarului Click!

„M-am bucurat să descopăr această campanie. Consider că fiecare dintre noi ar trebui să se implice în astfel de campanii, mai ales că suntem în perioada Sărbătorilor", a completat Ioan Bojin.

Intrarea la Concertul de Crăciun de vineri seară este liberă, însă organizatorii vor pune la dispoziţia sibienilor o urnă a dorinţelor, unde aceştia pot dona orice sumă de bani.

Fondurile strânse vor ajunge la copiii bolnavi, ale căror cazuri sunt prezentate în paginile ziarului Click!.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite