O agenție imobiliară oferă locuri de muncă pentru clienții săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cenis oferă 20 de locuri de muncă pentru clienții săi
Cenis oferă 20 de locuri de muncă pentru clienții săi

Se oferă un contract de muncă cu un salariu de 1.000 de euro pentru membrul unei familii care cumpără o locuință. Durata contractului este de șase luni.

O agenție imobiliară din Sevilla le oferă clienților săi un loc de muncă cu un salariu lunar de aproximativ 1.000 de euro, anunță ziarul "Que". Grupul imobiliar Cenis, cu sediul în San Jose de la Rinconada, oferă un loc de muncă unui membru al unei familii care cumpără una din locuințele scoase la vânzare.

Conform managerului grupului imobiliar, Jose Delgado, această formulă este mult mai avantajoasă decât dacă s-ar face o reducere la cumpărarea locuinței. Un alt avantaj este acela că persoanele angajate vor știi cum să-și prezinte produsul scos la vânzare, locuind chiar ele într-o asemenea casă. În momentul de față, Cenis comercializează locuințe aflate în Cadiz, Huelva, Malaga și Sevilla.

Contract de șase luni

Persoanele sunt angajate fie la centrala telefonică a grupului imobiliar, fie vor putea lucra de acasă. Momentan, Cenis oferă 20 posturi de muncă, dar nu exclude varianta ca acest număr să crească. Contractul de muncă oferit de Cenis este valabil pe o perioadă de șase luni de zile, cu posibilitatea prelungirii lui.

"Acest contract poate fi un nou început pentru un muncitor și nu un capăt de drum, pentru că, dacă suntem mulțumiți cu această persoană vom încerca să o oprim", a declarat Jose Delgado. Nu este prima inițiativă de acest gen pe care grupul Cenis o propune clienților săi.

Vezi pe adevarul.es ce altă campanie avantajoasă pentru clienții săi a mai lansat grupul imobiliar

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite