Se caută 100 de bucătari pentru Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă bavareză a scos la concurs pe platforma românească a Eures (reţeaua europeană de ocupare a forţei de muncă), 80 de posturi de bucătar şi 20 de joburi de ajutor bucătar. 

Pentru ambele poziţii sunt necesare atât acte care să dovedească o calificare în domeniu, cât şi experienţă de lucru în bucătărie. În plus, sunt obligatorii cunoştinţe de bază de limba germană.  

În cazul bucătarilor se solicită din partea candidaţilor o diplomă în bucătărie profesională, artă culinară sau orice altă formă comparabilă de învăţământ. Nu sunt suficiente cursurile de recalificare. Aplicanţii vor proba că au cunoştinţe în prezentarea mâncărurilor şi cunosc bucătăria inetrnaţională, în special pe cea bavareză.

Potrivit descrierii jobului, ajutorul de bucătar execută funcţii de bază de gătit şi orice alte sarcini legate de activitatea din bucătărie (spălat vase etc.). Bucătarul este responsabil cu prepararea mâncărurilor conform standardelor restaurantului unde vor fi angajaţi.

Salariul pentru bucătar variază între 1.500 şi 2.000 de euro brut, iar cel de ajutor de bucătar, între 1.200 şi 1.400 de euro. Se acordă şi bonusuri scutite de impozit.

Pentru ambele poziţii se asigură 22 de zile de concediu anual şi se pot asigura cazarea şi masa. Firma promite şi posibilităţi de dezvoltare a carierei profesionale.

Contracetele se vor semna pentru 24 de luni, existând posibilitatea prelungirii lor pe termen nelimitat, dacă patronii sunt mulţumiţi de prestaţia angajaţilor. 

Cei interesaţi de ofertă pot cere detalii la adresa buc_eures@ajofm.anofm.ro sau la telefon 021.316.55.08, consilier Eures Georgiana Enache. Consilierul vă va ajuta gratuit să completaţi CV-ul model Europass şi să aplicaţi pentru post.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite