Şcoala Pro Ingenio, pregătită pentru o dublă generaţie de bobocei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deschidere de an la Școala Pro Ingenio
Deschidere de an la Școala Pro Ingenio

Zeci de mii de micuți vor trece anul acesta pentru prima oară pragul unei școli. Unii încep clasa I, alții clasa pregătitoare. Printre unităţile de învăţământ care şi-au finalizat deja pregătirile se numără şi şcoala Pro Ingenio din Prelungirea Ghencea, judeţul Ilfov.

Fie că sunt înscrişi în învăţământul de stat sau în cel particular, copiii nu sunt scutiţi de emoţiile unui nou început. Aceleaşi nelinişti şi gânduri îi frământă şi pe micuţii care vor începe clasa pregătitoare sau clasa I la şcoala particulară Pro Ingenio.

Unii dintre copii, nerăbdători, au trecut deja pe la şcoală şi au petrecut alături de cele care îi vor călăuzi în următorii ani câteva zile minunate, pline de jocuri şi de activităţi distractive, în cadrul Şcolii de Vară organizate an de an de Pro Ingenio. Aşa că ei ştiu că pot păşi liniştiţi şi încrezători, pe 10 septembrie, pragul sălilor de clasă.

"Ne-a ajutat foarte mult faptul că avem şi o grădiniţă în care, an de an, au fost grupe pregătitoare, aşa că am putut alege, prin prisma experientei, ceea ce este mai bun pentru cei mici. De altfel, toate sălile de clasă din şcoală au fost amenajate pentru noul an şcolar. Totul fiind pregătit pentru reîntoarcerea elevilor, nu-mi mai rămâne decât să le urez copiilor noştri <<Bun venit!>> şi să le doresc un an şcolar plin de realizări !", a declarat Florina Marin, fondatorul şcolii Pro Ingenio.

La Pro Ingenio părinții scapă de o grijă majoră: cea de a achiziționa uniforma! Asta, pentru că școala s-a ocupat deja de acest aspect.

Campusul şcolii Pro Ingenio este cu adevarat spaţios, format din 20 de săli de clasă, laboratoare de biologie, chimie, fizică, informatică, limbi străine, sală de muzică şi pian, bibliotecă, cabinet metodic, sală de dans, sală de sport modern utilată, teren de fotbal, de tenis, de baschet, de handbal, pistă de atletism, bucătărie proprie, sală de mese, cabinet medical, cabinet de consiliere psihologică, spaţii de recreere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite