Cu bani strânşi pentru un centru SIDA au deschis un club de striptease

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu bani strânşi pentru un centru SIDA au deschis un club de striptease
Cu bani strânşi pentru un centru SIDA au deschis un club de striptease

Aproximativ 330.000 de dolari strânşi de o fundaţie pentru amenajarea unui centru de pregătire profesională pentru bolnavii de HIV/SIDA au fost folosiţi pentru construirea unui club de striptease.

Persoana responsabilă de această situaţie este Cornell Jones un fost traficant de droguri, care a fost condamnat la 27 de ani de închisoare, executând doar o treime din pedeapsă, informează Washington Post.

Procurorii i-au intentat proces lui Cornell Jones la doi ani după ce Washington Post a publicat o serie de investigaţii jurnalistice, semnalând că există numeroase probleme cu cheltuirea fondurilor publice alocate pentru sprijinirea bolnavilor de HIV/SIDA.

În investigaţia care viza clubul lui Cornell Jones, Stadium, jurnaliştii au arătat că Debra Rowe, şefa programului municipal HIV/SIDA era într-un serios conflict de interese, din moment ce trei dintre rubedeniile sale lucrau la D.C. Tunnel, un alt club de noapte al lui Cornell Jones.

Deloc surprinzător, Rowe a muşamalizat situaţia creată în anul 2006, când o agenţie de monitorizare a cheltuirii fondurilor pentru programele HIV/SIDA a cerut suspendarea finanţării organizaţiei lui Cornell Jones.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite