NU SCAPA OCAZIA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor - ASEBUSS organizeaza in perioada 1 martie - 15 mai 2004 sesiunea de inscriere in cadrul programului Executive MBA. Acest program de pregatire a

Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor - ASEBUSS organizeaza in perioada 1 martie - 15 mai 2004 sesiunea de inscriere in cadrul programului Executive MBA. Acest program de pregatire a managerilor se deruleaza in colaborare cu Kennesaw State University din Atlanta, SUA, si cuprinde toate disciplinele de baza din programele MBA full-time. Numarul de locuri este de 100 pe an. Admiterea se face pe baza unui test scris tip grila si a unui interviu, ambele in limba engleza. Cursurile programului Executive MBA se desfasoara, de asemenea, in limba engleza. Taxa de scolarizare este de 7.500 USD/an, platibila in 5 rate.
Scoala de afaceri pentru studenti
Studentii care sunt in ultimul an de facultate si au media generala peste opt se pot inscrie la Scoala de Afaceri lansata de compania GlaxoSmithKline cu sprijinul Ministerului Educatiei. Cei 50 de studenti ai programului vor urma cursuri practice in domeniile: Marketing, Vanzari, Distributie, Finante, Resurse Umane, Comunicare si Relatii Publice. Cei interesati se pot inscrie pana la 16 aprilie completand un formular pe care il vor trimite la adresa gsk@aims.ro insotit de doua scrisori de recomandare din partea profesorilor. Formularele se gasesc la pagina de internet www.aims.ro. (A.N.) * Douazeci de studenti vor fi angajati pe o perioada de o luna de compania Quadrant Amroq Beverages la departamentele Vanzari, Marketing, Purchasing, Laboratorul de Calitate si in productie. Studentii vor primi salariu pentru zilele de munca prestate, iar cei mai buni dintre ei vor ramane angajati ai companiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite