NU SCAPA OCAZIA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Burse in Coreea, Egipt si Georgia Oficiul National al Burselor de Studii in Strainatate anunta pentru anul universitar 2005-2006 burse de studii in Coreea, Egipt si Georgia. In Coreea sunt

Burse in Coreea, Egipt si Georgia
Oficiul National al Burselor de Studii in Strainatate anunta pentru anul universitar 2005-2006 burse de studii in Coreea, Egipt si Georgia. In Coreea sunt disponibile 2 burse de studii postuniversitare pentru care termenul-limita de depunere a dosarelor este 28 februarie 2005. Oferta din Egipt cuprinde pana la 10 burse de studii universitare, postuniversitare, stagii de specializare sau cercetare in cadrul doctoratului. Se cere cunoasterea limbii arabe, iar dosarele se pot depune tot pana la 28 februarie 2005. In Georgia sunt disponibile 2 burse pentru cursuri de vara (limba, literatura si civilizatie) si o bursa de studii universitare complete sau stagiu de cercetare postuniversitara, cu prioritate in domeniul istoriei. Dosarele pentru Georgia se depun pana pe 14 martie 2005. Despre toate aceste tipuri de burse se pot obtine informatii suplimentare pe www.edu.ro.
Burse in Suedia
Oficiul National al Burselor de Studii in Strainatate anunta urmatoarea oferta de burse in Suedia:. 9 luni bursa (fractionabile in perioade de minimum 4 luni) pentru studii universitare partiale sau postuniversitare. Se cere cunoasterea limbii engleze;. 2 burse pentru cursuri de vara (limba si literatura suedeza). Se cere un nivel ridicat de cunoastere a limbii suedeze si se ia in considerare recomandarea profesorului de limba suedeza. Dosarele de candidatura se depun pana la data de 14 februarie 2005, iar pe www.edu.ro se pot obtine date suplimentare despre continutul dosarelor si despre conditiile de obtinere a burselor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite