NU SCAPA OCAZIA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul "Cangurul" Ministerul Educatiei si Fundatia pentru Integrare Europeana "Sigma" organizeaza in data de 17 martie a.c. concursul european de matematica aplicata "Cangurul". Inscrierile se fac

Concursul "Cangurul"
Ministerul Educatiei si Fundatia pentru Integrare Europeana "Sigma" organizeaza in data de 17 martie a.c. concursul european de matematica aplicata "Cangurul". Inscrierile se fac la scoli pana la data de 18 februarie a.c., iar informatii suplimentare se pot obtine pe www.matematicasicangurul.ro sau la telefoanele 021-243.40.35, 021-243.42.40, 080-100.00.10. Inscrierile se transmit prin telefon, fax, e-mail sau posta, precizand numarul elevilor inscrisi pe clase, adresa si telefonul scolii si al organizatorului. Testele sunt de tip grila si cuprind probleme de matematica distractiva. Laureatii concursului vor fi premiati cu excursii si tabere in Europa si Romania.
Formare si certificare europeana in informatica
Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Parteneriatul Universitatilor cu Mediul Economico-Social si Universitatea "Politehnica" din Bucuresti deruleaza proiectul "Formare profesionala si certificare europeana in informatica", finantat cu fonduri Phare. Proiectul vizeaza dobandirea de abilitati si calificari in domeniul informatic si de telecomunicatii pentru manageri, responsabili tehnici de productie si marketing, personalul din proiectare si dezvoltare tehnologica. Proiectul se va desfasura timp de 12 luni, incepand cu martie 2005. Inscrierile se pot face pana pe 10 februarie a.c. la secretariatul Facultatii de stiinte din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos". Cursurile sunt gratuite si se vor desfasura la Galati.
Concurs de eseuri in limbi straine
Toti elevii de liceu si de scoala generala pot participa la un concurs de eseuri intr-una din limbile: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana. Concursul este organizat lunar, iar regulamentul poate fi consultat pe adresa www.iec.ro (Programs) essays.htm. In fiecare luna, eseul desemnat castigator primeste un premiu de 100 de euro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite