Roşia Montană, Andreea Marin Bănică şi Marcel Pavel în topul petiţiilor online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima săptămână, pe site-ul PetitiiOnline.ro cele mai multe adeziuni a întrunit o scrisoare adresată preşedintelui României prin care se cere oprirea dezastrului de la Roşia Montană.

49 de semnături a adunat o scrisoare postată pe 8 septembrie pe site-ul PetiţiiOnline.ro prin care i se cere preşedintelui României, Traian Băsescu să împiedice reînceperea exploatării aurului de la Roşia Montană.  „Noi, românii care trăim în acest moment, nu avem dreptul să stricăm ceea ce am primit de la strămoşii noştri, ci avem obligaţia de a transmite mai departe aceste bogăţii celor care vor veni în urma noastră”, se arată în document.

Pe locul doi se plasează sesizarea făcută către Protecţia Consumatorului de către Andreea Marin Bănică. Vedeta se plânge că i-a fost încălcat dreptul la intimidate întrucât pe când se afla într-un restaurant din Bucureşti împreună cu soacra şi cu o prietenă peste ea a năvălit o echipă de filmare de la o televiziune privată. Andreea Marin Bănică spune că nimeni din cadrul restaurantului nu a schiţat nici cel mai mic gest pentru a împiedica accesul echipei de filmare în interiorul restaurantului şi face apel la respectarea vieţii private. Petiţia vedetei a întrunit 19 semnături.
 
Locul al treilea e ocupat cu 10 semnături de o cerere adresată Guvernului şi tuturor instituţiilor publice pentru ca Marcel Pavel să nu mai intoneze niciodată imnul naţional.  Reamintim că artistul a fost invitat să cânte la medicul România- Franţa din 6 septembrie 2011.  Petiţia este anonimă şi a fost postată la o zi după acest eveniment.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite