Românii au organizat "satul olimpic al cerşetorilor". Englezii sunt disperaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţelele de mafioţi români din Marea Britanie au adus mai mulţi oameni în Londra pentru a "acoperi" cum se cade Jocurile Olimpice. În perioada acestora, străzile vor fi "inundate" de hoţi, cerşetori şi prostituate.

Potrivit Daily Express, acestia sunt atat de bine organizati incat primesc hărîi in care este stabilită clar aria de acţiune.

"Încă dinainte de a-si parasi tara de origine, cersetorii, hotii si prostituatele au locurile stabilite", sustine ofiterul Claire Hardy, de la Departamentul de Politie din Westminster.

Politistii au observat, in ultimele zile, ca numarul cersetorilor din zona Marble Arch s-a dublat. In zona Marble Arch si strada Oxford, in fiecare noapte, dorm 60 de vagabonzi romani.

50 de femei lucreaza ca prostituate iar, recent, politistii au arestat patru femei cersetoare care se foloseau de bebelusi de pana la trei luni pentru a obtine bani de la trecatori, conform zire.com.

În noaptea de luni spre marţi, aproximativ 20 de membri ai grupului - împărţit în femei bătrâne care merg în ciomag şi poartă batice şi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu hanorace cu glugă şi telefoane mobile - stăteau pe pături zdrenţăroase şi jucau barbut, în rezervaţia centrală. Valize, sticle de bere şi saci erau împrăştiate pe iarba din grădina unor firme şi hoteluri de prestigiu. "Poliţia aici mai devreme, nicio problemă", a declarat un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, într-o engleză stricată, după care a cerut "fără camere de filmat".

Localnicii spun că membri ai grupului dormeau în cutii de carton într-o staţie de metrou din rezervaţia centrală, până când intrarea a fost blocată, săptămâna trecută. Consiliul local a solicitat Foreign Office şi Guvernului român să organizeze o campanie publică în România, menită să încerce să descurajeze aceste persoane să vină în Marea Britanie. "Devine şi mai rău din cauza Jocurilor Olimpice. Mă tem că oamenii sunt înşelaţi că aici există locuri de muncă", a declarat consilierul Aiken.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite