Romania = Saracia! Angajatii romani, cei mai saraci din Uniunea Europeana. Vezi cati salariati romani traiesc cu putin peste 100 de euro pe luna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: econtext Angajatii romani, cei mai saraci din Uniunea Europeana
FOTO: econtext Angajatii romani, cei mai saraci din Uniunea Europeana

Daca ai un serviciu, sa-ti vezi de el, ca asa iti castigi o paine si supravietuiesti! Asa spune o vorba din batrani. E important sa ai un serviciu si conteaza mai putin cat de bun e.

Adica, cat de bine platit e. Din nefericire, aceasta ‚lectie de viata' s-a extins la nivelul intregii tari. Iar Romania a devenit o tara a angajatilor cu salarii mici. A angajatilor cu salarii mici si care de abia traiesc de pe o zi pe alta.

Econtext va prezinta o realitate trista pentru Romania, pentru romanii care muncesc zi de zi. Va prezentam un top al saraciei, dar pentru angajati. Mai precis, va aratam cati angajati din fiecare stat european traiesc sub pragul saraciei.

Iar tara noastra e pe o pozitie ingrijoratoare.

Saracie

Inainte de a vedea clasamentul european, sa mai spunem ca Econtext a realizat si alte analize despre saracie. Numeroase alte analize! Sa amintim doar cateva dintre acestea!

Citește aici analiza integrala econtext: Romania = Saracia! Angajatii romani, cei mai saraci din Uniunea Europeana. Vezi cati salariati romani traiesc cu putin peste 100 de euro pe luna

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite