Replica lui Funeriu privind premierea olimpicilor la matematică: „Un plagiator şi un chiulangiu nu au cum să aprecieze performanţa şcolară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Faptul că elevii care au obţinut medalii la olimpiade internaţionale în 2011 nu au fost răsplătiţi de actuala Guvernare a deschis porţile unui nou scandal. Fostul ministru al Educaţiei îl contrazice pe Ponta.

După ce presa a făcut public faptul că cei 142 de elevi care au câştigat medalii sau alte premii la olimpiadele internaţionale în 2011 nu au fost premiaţi, politicienii se învinuiesc unii pe alţii pentru acest lucru. După ce Ponta a declarat că Guvernul Boc este de vină, fostul ministru Daniel Funeriu dezminte.

„Nu există nicio ordonanţă care să interzică premierea elevilor olimpici. Premiile se dau pentru anul anterior. Guvernul Ponta nu are nicio justificare pentru că în 2012 nu acordă premiile cuvenite olimpicilor alta decât că nu apreciază performanţa şcolară", este replica lui Funeriu.

Acesta face şi câteva declaraţii dure. „Un plagiator şi un chiulangiu nu au cum să aprecieze performanţa şcolară. Nu e în ADN-ul lor".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite