Psiholog: Micuţa Irina Columbeanu ar trebui să facă psihoterapie până la maturitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologul Silviu Toma afirmă că fetiţa soţilor Columbeanu, Irina, va fi cu siguranţă „destul de rău” afectată de comportamentul părinţilor ei.

Există un singur cuvânt: destul de rău”, a răspuns psihologul pentru adevarul.ro la întrebarea cum va fi afectată micuţa Irina Columbeanu.

Cu siguranţă că nu va fi bine pentru copil atâta timp cât aceste lucruri vor exista. Copilul are 5 ani. Imaginaţi-vă că acest copil va accesa internetul peste 4-5 ani de zile. Aceste filmuleţe (cele postate pe youtube de către Irinel Columbeanu n.r.) nu vor fi şterse de către televiziuni, de către ziare sau de diversele site-uri. Este clar că acest copil va fi afectat. Nu înseamnă că este o problemă gravă psihologică, dar va avea uşoare anxietăţi, poate va fi şi un comportament uşor deviant. Nu ştim exact, însă cu siguranţă acest copil va fi afectat. Fetiţa va trebui să facă consiliere psihologică de pe acum. Am înţeles că sunt nişte specialişti care se concentrează către ea. Ei ar trebui să facă psihoterapie cu acest copil până la maturitate”, a afirmat Silviu Toma.

La rândul său, medicul Theodora Bertzi este de părere că Irinel Columbeanu a exercitat abuzuri asupra fetiţei sale în vârstă de 5 ani, prin faptul că a postat filmuleţe pe youtube şi a dus-o la control la Institutul pentru Medicină Legală (IML). Vezi aici detalii.

Judecătoria Buftea a decis ca Irinel Columbeanu să plătească 2.000 de lei, pensie alimentară pentru fiica sa Irina, începând din această lună. Totodată, magistraţii de la Judecătoria Buftea au decis, ieri, că fetiţa trebuie să treacă imediat în custodia sa, până la pronunţarea divorţului. Irinel a declarat aseară că nu se va mai opune, de această dată. Astăzi, însă, poliţia a fost nevoită să spargă poarta reşedinţei de la Izvorani pentru ca Monica Columbeanu să poată intra pentru a-şi lua fetiţa. Vezi aici detalii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite