Proiectul rezidenţial al lui Locic, în insolvenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti a aprobat în această săptămână intrarea în insolvenţă a companiei Locic Residential, la cererea depusă la 13 mai de proprietarul acesteia, controversatul om de afaceri Marius Locic. Cât timp firma lui Locic se află sub protecţia legii insolvenţei, creditorii nu pot pretinde plata creanţelor.

Potrivit datelor din Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare, Locic Residential contractase în 2008 un credit de aproximativ 10 milioane de euro de la Volksbank România, garantat cu trei parcele de teren cu o suprafaţă totală de peste 3.500 de metri pătraţi aflate pe malul Lacului Tei. Omul de afaceri intenţiona să construiască acolo un bloc de locuinţe cu nouă etaje.

Marius Locic, cercetat de DNA într-un caz de corupţie alături de Cătălin Voicu, Costel Căşuneanu şi Florin Costiniu, a resimţit criza economică din plin. Firmele de leasing au recuperat de la el două dintre maşinile de lux - un Rolls Royce şi un Bentley, iar mai mulţi creditori -, au cerut intrarea în insolvenţă a unora dintre companiile deţinute de acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite