Proiecte educaţionale la Transilvania Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul itinerant de cultură şi mâncare continuă seria micro-proiectelor pe educaţie. Transilvania Fest aduce informaţii esenţiale profesorilor, organizaţiilor non-profit, micilor producători dar şi altor reprezentanţi ai comunităţii din judeţul Alba, pentru viitoarele lor activităţi.

Proiectul „Pentru o educaţie mai bună“, propus de British Council România, a fost structurat în concordanţă cu nevoile locale, conţinutul educaţional urmărind să ofere sprijin metodologic cadrelor didactice pentru a introduce abordări noi, alternative, în procesul de învăţământ, tematica preponderentă fiind axată pe predarea limbii engleze.
Acest proiect urmăreşte obţinerea unor rezultate de durată, cu impact pe termen lung, precum şi diseminarea informaţiei către personalul didactic din zonă, cu efecte pozitive asupra calităţii educaţiei formale, în beneficiul elevilor.
Unul dintre seminarii, „Programare neuro-lingvistică pentru profesori“, se adresează profesorilor interesaţi de dezvoltarea personală, exersarea şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare interpersonale. Aceştia vor fi implicaţi în activităţi practice care pot fi preluate şi utilizate în procesul de predare.
Seminarul „Pregătirea elevilor pentru examenul IELTS (International English Language Testing System)“ este centrat pe metodica predării celor patru deprinderi, din perspectiva cerinţelor examenului. Profesorii se vor familiariza cu formatul examenului şi vor discuta tehnici care vor duce la îmbunătăţirea performanţelor elevilor.

Transilvania Fest 2011 se va desfăşura în perioada 29-31 iulie pe Câmpia Libertăţii din Blaj.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite