Procurorii s-au autosesizat în cazul Carmen Cîciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care Ramona Carmen Cîciu a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în dosarul nr. 4040/P/2010 având ca obiect aplicarea şi respectarea normelor cuprinse în Legea nr. 319/2006 privind securitatea şi sănătatea în muncă. Cercetările se efectuează în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care victima Cîciu Carmen Ramona a ajuns în stare gravă la spital, direct de la locul de muncă", se arată într-un comunicat de astăzi al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

ALTE TREI MORTI SIMILARE AU FOST IGNORATE IN VEST!

Carmen Ramona Cîciu, în vârstă de 34 de ani, a făcut marţi stop cardio-respirator la serviciu, fiind în continuare în comă profundă la Spitalul Universitar din Capitală.

Familia tinerei pune starea acesteia pe seama muncii epuizante şi a stresului de la birou. Tânăra lucra ca programator la o firmă din Capitală. Marţi, după ce a ajuns la birou, femeia a suferit un stop cardio respirator şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul Universitar. După o zi de internare, tânăra a fost operată pe creier din cauza unor complicaţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu, pacienta este internată la terapie intensivă. "Funcţiile vitale sunt susţinute prin medicaţie. E ajutată de aparate să respire. Prognosticul rămâne foarte rezervat. Cu cât pacienta stă mai mult în comă, şansele de a-şi reveni sunt mai mici ", spune medicul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite