FOTOGALERIE Prinţul ţiganilor a organizat o nuntă „cosmică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opulenţa este cuvântul care a caracterizat nunta din familia interlopului ieşean Cosmos Tănase, supranumit Prinţul ţiganilor. El şi-a însurat, joi, fiul Aleodor (19 ani) cu Simeria (15 ani şi 6 luni) şi a petrecut alături de 600 de invitaţi la restaurantul „Providenţa", deţinut de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Naş a fost cunoscutul manelist Adrian Minune. De la maşinile de lux care au transportat mirii, la toalete şi porumbei albi, fiecare detaliu al nunţii a avut scopul de a-i impresiona pe cei prezenţi. Invitaţii au coborât rând pe rând din maşini de lux. Strada unde se află casa lui Cosmos răsuna de manele, în timp ce socrul mare îşi primea invitaţii. Printre oaspeţi s-a numărat şi Costel Corduneanu, un alt lider al lumii interlope din Iaşi.

Dedicaţii între manelişti

Cosmos Tănase (sacou alb) şi Adi Minune au mers în faţa alaiului

Fiecare musafir a fost întâmpinat cu dedicaţii date de Prinţul ţiganilor. Socrul mare nu s-a zgârcit la bani şi le-a dat lăutarilor mii de lei pentru fiecare melodie.   „Dedicaţie pentru naşu' Adrian, pentru Fane Hingheru, pentru Nicu de la Brăila, pentru Corduneanu", au cântat Miztu din Sălaj şi Florin Purice, care au primit 1.700 de lei de la Cosmos Tănase.În jurul prânzului a sosit şi naşul Adrian Minune la volanul unui Ferrari. După patru ore, mirele şi alaiul de nuntaşi au plecat spre casa miresei cu trei limuzine albe. La vila de pe strada Ipsilanti, zeci de curioşi au ascultat manelele cântate de Sorinel Copilul de Aur şi de formaţia Fraţii de Aur.   „Am pus mână de la mână şi-am făcut această nuntă. Muzica este gratis, că naşul este cântăreţ. Rochia miresei a costat 2.500 de euro", a spus Lucreţia Sănătescu, bunica fetei, singura din familie care a dat câteva detalii despre nuntă.

image
image

Daţi CLICK pe imagini pentru o fotogalerie cu alaiul de nuntă

Refuzaţi de preoţi

În jurul orei 17.00, alaiul a plecat spre Biserica Zlataust, după ce preoţii de la „Sf. Nicolae Domnesc", unde a fost programată iniţial cununia religioasă, au refuzat să oficieze slujba pe motiv că mireasa este minoră. „Poliţia ne-a trimis o adresă prin care ni se aduce la cunoştinţă faptul că tânăra are doar 15 ani şi 6 luni. În acest caz nu se poate emite o autorizaţie de căsătorie", a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Iaşi. La ieşirea din biserică, mirii au fost întâmpinaţi de 100 de porumbei albi, după care nuntaşii au plecat spre restaurantul „Providenţa". La nunta fiului Prinţului ţiganilor au venit interlopi din Brăila, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti. 

image

Daţi CLICK pe imagini pentru cea de-a doua fotogalerie, cu ţinutele purtate de invitaţii la nunta interlopă din Iaşi

image

Daţi CLICK pe imagini pentru cea de-a treia fotogalerie, cu maşinile invitaţilor la nuntă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite