„Prinţul Asfaltului“ de la Braşov, în topul miliardarilor români cu elicoptere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gropile din asfalt şi traficul aglomerat din România nu sunt o problemă pentru câţiva oameni de afaceri. Ei se duc la serviciu ... cu elicopterul. Printer ei, şi „prinţul asfaltului“ de la Braşov, Marcel Butuza. Mulţi dintre aceştia au chiar flotile, iar alţii plătesc 600 de euro pe ora de zbor, doar să ajungă mai repede unde au treabă.

Cotidianul CLICK a făcut un top al miliardarilor care merg la serviciu cu... elicopterul.

Marcel Butuza

Om de afaceri foarte bogat, prieten şi asociat al lui Romeo Dunca. El foloseşte zilnic elicopterele firmei.

Romeo Dunca

Multimilionar în euro, are o pasiune costisitoare: raliurile de motocross. Dunca Expediţii are o flotilă cu opt elicoptere, care sunt folosite pentru afaceri, dar şi pentru deplasare „la serviciu". Au costat de la 1,5 milioane de dolari, la 6 milioane de dolari, în total 19 milioane de dolari.

Răzvan Bujdoiu

Avocatul braşovean Răzvan Bujdoiu e şi om de afaceri. El are o flotilă cu trei avioane ultrauşoare şi trei elicoptere, de 1,2 milioane de dolari fiecare. „Da, este adevărat! Mă duc la serviciu cu elicopterul. Zilele acestea, am fost spre toate direcţiile: Sibiu, Oradea, Moldova, Timişoara, Arad, pe unde am avut treabă. E drept, îmi şi place să pilotez", ne-a confirmat omul de afaceri braşovean Răzvan Bujdoiu, avocat de profesie, coleg în Barou cu celebra dispărută Elodia Ghinescu.

AFLĂ CINE SUNT CEILALŢI MILIARDARI CU ELICOPTERE AICI

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite