Poliţiştii, nemulţumiţi că nu primesc banii promişi, ameninţă cu proteste în campania electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii ameninţă cu proteste în campania electorală, deoarece la ultima rectificare bugetară s-a tăiat din banii promişi acum câteva luni pentru plata drepturilor restante.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), anunţă Guvernul că va organiza mai multe proteste, pe parcursul campaniei electorale.

Poliţiştii sunt nemulţumiţi întrucât Cabinetul Victor Ponta nu-şi respectă promisiunea de a le achita anul acesta restanţele reprezentând valoarea drepturilor de echipament.

La rectificarea bugetară, suma a fost redusă la numai 8,66% din totalul restanţelor, deşi ministrul de Interne, Mircea Duşa, a promis că le va acorda în luna septembrie jumătate din banii restanţi.

Sindicatul Poliţiştilor a înaintat premierului Victor Ponta o listă de revendicări, printre care se numără şi plata urgentă a acestor drepturi, anunţând acţiuni de protest "în toată ţara, pe fundalul campaniei electorale", dacă solicitările lor nu sunt rapid rezolvate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite