Fiţe de absolvenţi: bal în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizarea banchetului de absolvire le dă, deja, bătăi de cap elevilor ploieşteni. Nici nu mai vor să audă de localurile din Ploieşti. Caută doar ofertele din Bulgaria sau, în cel mai rău caz, cele din staţiunile de pe Valea Prahovei.

În câteva licee, a devenit tradiţie ca petrecerea să fie dată, pe malul mării, la vecini.

Mai citeşte şi:

Unul din patru elevi a legat şcoala de gard

„Două sute de elevi din liceul meu vom petrecere banchetul în staţiunea Nisipurile de Aur, unde vom avea două nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu all inclusive şi transport inclus, totul la 122 de euro de persoană. Sunt foarte încântat că nu facem banchetul în ţară, pentru că am fi cheltuit probabil şi mai mulţi bani şi nu am fi văzut nimic nou", ne-a spus Sorin Nuţă, elev la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul", din Ploieşti.

La hotel de lux

Există însă şi elevi care au ales să rămână în Prahova pentru banchetul de sfârşit de an, dar nu la orice fel de local.

„O să facem banchetul, pe 22 mai, la un hotel de patru stele din Sinaia. Avem cazare o noapte, masă festivă şi mic dejun inclus, la preţul de 300 de lei. Vom merge aproximativ 120 de elevi din colegiul nostru şi abia aştept petrecerea care va avea loc în restaurant, după masa festivă, unde vom aveam şi un DJ", spune Radu Gogonea, elev la Colegiul Naţional „Jean Monnet". 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite