Fiul fostului general de Securitate Pleşiţă s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul SRI în rezervă Damian Pleşiţă a murit luni seara într-o deflagraţie, urmată de un incendiu care a cuprins casa din Curtea de Argeş în care acesta se retrăsese.

Trupul său a fost găsit carbonizat pe pat, având alături o butelie de aragaz deschisă la maximum. Vecinii bărbatului spun că au auzit o explozie, urmată de un incendiu violent şi au sunat imediat la 112. Pompierii au găsit la intrare un bilet pe care scria „Nu intraţi! Butelie deschisă, plină cu gaz! Pericol de explozie!", lucru ce i-a dus pe anchetatori cu gândul la ipoteza sinuciderii.

Vecinii spun că fiul cunoscutului general torţionar, acuzat de complicitate la atentatul de la sediul postului de radio Europa Liberă din München, pus la cale de teroristul Carlos Şacalul, se plângea că suferă de o afecţiune la plămâni şi era foarte deprimat în ultima perioadă.

Damian Pleşiţă era divorţat şi avea doi băieţi, însă aceştia nu prea îl vizitau, neavând o relaţie foarte strânsă cu tatăl lor.  „Din ce ştiu eu, era divorţat şi avea doi copii. Noi nu am reuşit să luăm legătura cu familia, i-am anunţat pe doi veri de-ai săi de gradul al doilea despre ce s-a întâmplat", a declarat comisarul-şef Ionel Ispir, şeful Poliţiei Curtea de Argeş. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite