Performantele profesionale ale angajatilor din justitie vor fi evaluate anual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. arhivă Adevărul
Foto. arhivă Adevărul

Angajatii instantelor judecatoresti si ai Ministerului Justitiei vor fi evaluati anual, potrivit unui act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. Regulamentul privind procedura de evaluare stabileste ca se va compara gradul de indeplinire a obiectivelor stabilite cu rezultatele obtinute in mod efectiv, iar fisa de evaluare se va atasa ulterior la dosarul profesional al angajatului.

Ordinul Ministerului Justitie nr. 1.243/C/2012 pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de evaluare a performantelor profesionale individuale ale personalului contractual din cadrul instantelor judecatoresti, precum si ale personalului contractual din aparatul propriu al Ministerului Justitiei a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 297, din 5 mai 2012.

Conform actului normativ, salariatii din cadrul instantelor judecatoresti si din aparatul propriu al Ministerului Justitiei vor fi evaluati anual, comparandu-se gradul de indeplinire a obiectivelor stabilite cu rezultatele obtinute in mod efectiv.

Astfel, la fiecare inceput de an, in luna ianuarie, angajatilor le vor fi verificate performantele profesionale din anul anterior evaluarii.

Creativitatea si diversitatea activitatilor, criterii de evaluare ale salariatilor

Citeste aici articolul integral: Performantele profesionale ale angajatilor din justitie vor fi evaluate anual

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite