Pagina cititorului: „Citesc despre oameni de succes“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi: Adrian Buliga (Timişoara)
Azi: Adrian Buliga (Timişoara)

Adrian Buliga este un timişorean fidel publicaţiilor marca „Adevărul Holding“. Are 28 de ani şi este abonat la ziarul „Adevărul“ de peste un an.

Bărbatul, care este manager economic la un supermarket din Timişoara, spune că a descoperit mai întâi revista „Forbes", ca mai apoi să devină cititor fidel al ziarului „Adevărul".

Adrian spune că l-a atras cel mai mult structura ziarului şi unghiul de abordare a subiectelor. „Mi-a plăcut de la început că au fost promovaţi o serie de oameni, fie că au fost de succes sau au avut o poveste interesantă", a mărturisit tânărul.

Adrian Buliga spune că nu ar schimba mare lucru în structura ziarului, dar şi-ar dori să citească mai multe poveşti de succes. „Îmi place să citesc despre idei de afaceri şi despre oameni ambiţioşi care s-au lansat din nimic", a declarat acesta.

Editorialul cititorului: Un ultim apel către intelectuali

Ideea de bine nu există în gândirea clasei politice orânduite la putere în ultimii 21 de ani. Consider că s-au perindat, în funcţiile publice, numai democraţi avizi de glorie şi de onoruri, oligarhi guvernaţi de pasiunea banului şi a bogăţiilor. Este necesar ca cei care vor să guverneze o ţară să fie bine selecţionaţi şi să întrunească o serie de calităţi morale precum înţelepciunea, curajul, nobleţea, forţa de caracter sau cultura.

Dacă vin la putere calici, avizi de a acapara bunuri, convinşi că astfel vor cuceri binele, cetatea nu va putea fi bine guvernată. Căci puterea devine miza luptelor şi acest război civil îi distruge mai întâi pe guvernanţi şi apoi pe cei care îi conduc.

Intelectuali, indiferent de culoarea politică, dar care iubiţi aproapele, care mai aveţi respect pentru istoria acestui popor, pentru tradiţie, angajaţi-vă cu responsabilitate în diriguirea acestei ţări! Nu avem nevoie de guvernanţi scandalagii, cu un limbaj vulgar, care să-şi etaleze ignoranţa şi luxul, ci avem nevoie de guvernanţi iubitori de neam, de oamni în restrişte, de lege, de onestitate.

Depolitizaţi şcoala, sănătatea, biserica, armata şi administraţia publică! Construiţi legi împotriva mitei electorale! Fiecare ministru trebuie să răspundă în faţa poporului pentru toate cheltuielile făcute, pentru toate programele nerespectate şi, dacă nu, să fie sancţionat! Intelectuali, asiguraţi viitorul acestui popor!  Aurelia Bejan

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite