Orgiile directorului pedofil de la OTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori şi riscă până la 15 ani de închisoare

Doru Iuga a fost arestat preventiv după ce s-a descoperit că „închiria“ de la proxeneţi copii şi îi supunea la perversiuni sexuale. Directorul OTV Doru Iuga, acuzat de relaţii homosexuale cu minori, plătea sume cuprinse între 2.000 şi 3.000 de euro pentru a  petrece un week-end cu un „băieţel“.

Potrivit anchetatorilor, la petrecerile sexuale, care aveau loc într-o vilă din judeţul Ilfov, participau mai mulţi prieteni ai directorului de la OTV. Patru proxeneţi bucureşteni, Andrei Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Haciadurian, Adrian Dobre, s-au ocupat cu plasarea de minori homosexuali unor clienţi VIP. Reţeaua avea o ramificaţie în străinătate, coordonată de Costel Ţurcanu, poreclit „Scooby", originar din România şi cu cetăţenie germană. El se ocupa de plasarea unor copii în ţara de adopţie. Ţurcanu a primit mandat de arestare în lipsă, fiind dat în urmărire internaţională.

EXCLUSIV Dan Diaconescu implicat într-un imens scandal la Partidul Poporului

Procurorii spun că reţeaua avea mai mulţi clienţi, dar doi dintre aceştia, directorul OTV Doru Iuga şi omul de afaceri Klaus Zander, plăteau sume exorbitante pentru servicii sexuale. Timp de un an, discuţiile telefonice între proxeneţi şi clienţi au fost monitorizate de SRI.
„Am ceva ce-ţi place ţie, un puştan"

„Ai chef să faci un sex oral?", îşi începea discuţia telefonică unul dintre proxeneţi. Interlocutorul său, Doru Iuga ,îi răspundea afirmativ. „Am ceva ce-ţi place ţie, un puştan", a continuat „peştele". Aceasta este doar una dintre zecile de discuţii telefonice aflate în dosarul procurorilor de la Parchetul Capitalei. Copiii, care aveau vârste între 14-17 ani, erau în majoritate fugiţi de acasă sau abandonaţi.

Minorii erau racolaţi din canalele din parcul din faţa Gării de Nord, din ruinele din Centrul Istoric sau din boscheţii parcului de lângă Opera Naţională - loc cunoscut pentru întâlnirile homosexualilor bucureşteni. Adolescenţii racolaţi erau spălaţi, îmbrăcaţi cu haine curate şi livraţi amatorilor de sex. Pentru prestaţia sexuală, copilul primea  maximum 100 de euro sau mâncare. Spre exemplu, un copil a primit pentru o noapte de sex o shaorma, haine sau alte bunuri. În schimb, Iuga şi Zander au plătit şi 3.000 de euro pentru un week-end cu un copil. Pentru o singură zi, ei plăteau câteva sute de euro.

„Uite, tocmai şi-a dat drumul pe un băiat"

Una dintre discuţiile telefonice înregistrate de SRI surprinde chiar o convorbire în timpul unei orgii. În discuţia telefonică, Iuga era alintat de prietenul său cu apelativul „păpuşă".„Zi, fii a dracu' de dementă! Vorbeşte!", îi răspunde la apel Doru Iuga. „Ce faci fetiţă?", îl întreabă pe acesta un amic sexual. „Ce face Capra?", continua prietenul său. „Ce dracu să facă? Uite, tocmai şi-a dat drumul pe un băiat", i-a răspuns Iuga. „Au! I-auzi! I-auzi, ce frumos!", vine imediat răspunsul. „Are un stil fantastic!", conchide directorul OTV.

Apărarea

Puşi în faţa discuţiilor telefonice, Iuga şi Zander au recunoscut că au cumpărat servicii sexuale de la mai mulţi tineri. Ei au negat însă că ar fi ştiut că aceştia sunt minori. Totuşi, în convorbirile telefonice, atunci când vorbeau cu Iuga, proxeneţii foloseau cuvinte din care reieşea fără dubiu că voiau să-i plaseze un minor: „un băieţel", un „puştan", „un copil", „am ceva cum îţi place ţie".

În faţa procurorilor, Doru Iuga a declarat că el avea şi rol de activ, şi de pasiv în relaţiile sexuale. „I-am făcut şi eu sex oral, mi-a făcut şi el mie", a declarat directorul OTV. În acest dosar, şapte minori - partenerii lui Zander şi Iuga - sunt acuzaţi de prostituţie. Conform anchetatorilor, băieţii audiaţi în cauză au dezvăluit fanteziile sexuale ale lui Doru Iuga, în special dorinţa de a-i biciui în timpul actului sexual.

ARESTAŢI

Judecătoria Sectorului 2 a decis, ieri, arestarea celor doi amatori de sex cu copii - Zander şi Iuga, dar şi a  celor patru proxeneţi. Magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în lipsă, pe numele lui Cornel Ţurcan. Procurorii urmează să ceară extrădarea acestuia din Germania.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite