VIDEO Oferte de studii şi carieră la Târgul Absolvenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Absolvenţilor este deschis şi astăzi la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Junior Achievement România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii, World Educate Business Association şi este susţinut de Adevărul Holding.

Târgul reuneşte oferte educaţionale, joburi pentru începători şi experimentaţi (inclusiv la Adevărul Holding), programe de internship, programe de consiliere educaţională, profesională şi antreprenoriat, dar şi workshopuri, seminarii şi prezentări susţinute de angajatorii prezenţi la eveniment.

Astăzi, începând cu ora 15.00, reprezentanţii HR ai Adevărul Holding vor susţine un seminar cu tema „Avantajele programelor de internship" în care vor prezenta beneficiile unui astfel de program, precum şi posibilităţile pe care le oferă trustul de a efectua un stagiu în departamentele editoriale sau comerciale ale companiei.

Accesul vizitatorilor la târg este gratuit, iar la prezentări şi workshopuri, prin înregistrare pe www.targulabsolventilor.ro. În cadrul Târgului Absolvenţilor, 53 de elevi şi studenţi au prezentat 53 de companii reale cu produse inventate sau realizate chiar de ei, în cadrul competiţiilor „Compania Anului" şi „Start Business".

De asemenea, au fost acordate şi premiile pentru Competiţia naţională de tranzacţionare bursieră „Piaţa de Capital", organizată  de Junior Achievement, Tradeville şi Bursa de Valori Bucureşti. Corneliu Scarlat, student la Facultatea de Finanţe, Bănci, Asigurări şi Burse de Valori - Academia de Studii Economice, a câştigat premiul I, obţinând în trei luni un randament de 300% la bursă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite