Spania: Obiceiurile alimentare ale viitoarelor generaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comoditate, sănătate, savoare şi respectarea mediului înconjurător sunt principalele elemente ce vor defini alimentaţia viitoarelor generaţii, când consumatorul va dicta gusturile.

Potrivit ziarului spaniol „El Mundo”, săptămâna trecută a avut loc la Valencia Congresul Asociaţiei Spaniole pentru Codificare Comercială (AECOC), al reprezentanţilor din industria alimentară şi al firmelor distribuitoare de alimente, sub deviza „Să înţelegem şi să depăşim criza”.

La acest congres au luat parte mai mult de 1.000 de lucrători din sectorul agro-alimentar, care au încercat să răspundă unor întrebări ce iau în calcul noile obiceiuri alimentare aduse de criza economică, dar şi cele ce vor apărea în viitor.

Aflaţi care au fost concluziile congresului de la Valencia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite