Nuntă între proxeneţi la Penitenciarul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Eugenia Gavrilă, proxeneta care a făcut o avere uriaşă din exploatarea a 300 de femei în mai multe ţări din Europa, îşi va pune pirostriile în închisoare.

Ioana Eugenia Gavrilă (36 de ani), deţinuta încarcerată la Penitenciarul Bacău pentru trafic de persoane, se recăsătoreşte după gratii. Viitorul soţ este tot deţinut, închis la Penitenciarul Focşani.

Cei doi aşteaptă aprobările de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor ca să poată semna actele de căsătorie. Iubitul lui Gavrilă este tot un proxenet, arestat şi condamnat pentru infracţiuni similare cu cele ale viitoarei soţii. Ambii au traficat sute de femei în mai multe ţări din Europa.

Am depus actele şi ne-am făcut analizele. Este o chestiune de câteva zile până ne vom căsători. Trebuie să mai vină nişte aprobări", a explicat Ioana Eugenia Gavrilă, femeia care are de executat o pedeapsă de zece ani la Penitenciarul Bacău.

Dezvăluirile unei proxenete: „Am exploatat 300 de femei în toată Europa“ VIDEO

Foşti parteneri de afaceri

Cei doi se cunosc de mai mulţi ani, din vremea când „făceau afaceri cu fete" în Grecia. Proxeneta susţine că mulţi ani au fost chiar prieteni de familie. „Am ştiut mereu că, după ce voi divorţa, mă voi recăsători tot cu un traficant de persoane, doar nu cu un fraier. El are bani şi ştie ce vrea de la viaţă. Am nevoie de un astfel de om lângă mine", a adăugat deţinuta. Coincidenţa face ca viitorul soţ al proxenetei să-şi execute pedeapsa în aceeaşi închisoare cu „fostul".

Aflată la a treia căsătorie

Căsătoria va avea loc „acasă la mireasă", adică la Penitenciarul Bacău. După ce vor semna actele în faţa ofiţerului Stării Civile, cei doi însurăţei vor avea voie la o „vizită intimă" de 48 de ore, în camera conjugală înfiinţată în urmă cu patru ani la închisoarea băcăuană. Conform legii, din momentul în care cei doi vor deveni o familie vor avea dreptul la câte o vizită intimă de două ore o dată la trei luni.

Ioana Eugenia Gavrilă se află la a treia căsătorie şi are o fiică de 19 ani care locuieşte în Buzău. Alături de cel de-al doilea soţ, femeia a pus pe picioare o adevărată reţea de prostituate în Grecia, Elveţia şi Norvegia. Susţine că a avut un câştig zilnic situat între 20.000 şi 30.000 de euro, bani proveniţi de la cele 300 de fete care îşi vindeau corpul în beneficiul soţilor Gavrilă. După ce ambii au fost arestaţi (n.r. - 19 ianuarie 2009) au divorţat.

Bărbatul vine la soţie

În acest an, în penitenciarul din Bacău s-au oficiat şapte căsătorii şi niciun botez. Deţinuţii care şi-au pus pirostriile erau încarceraţi pentru tot felul de fapte, de la tentativă de furt şi până la crimă cu premeditare. În majoritatea cazurilor, ca să se poată căsători, bărbatul este cel care vine în penitenciarul soţiei.

300 reprezintă numărul de femei pe care Ioana Gavrilă le-a exploatat în întreaga Europă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite