Năstase, mutat din nou la Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a fost mutat ieri din Spitalul Penitenciarului Rahova înapoi în Penitenciarul Jilava. El a stat câteva săptămâni în spital pentru că s-a plâns de starea sa de sănătate.

Comisia de medici a stabilit însă că este apt de a fi încarcerat într-o celulă normală. Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor nu au dat mai multe detalii, motivând că au fost rugaţi de către fostul premier să nu divulge niciun fel de informaţii legate de starea sa de sănătate sau localizarea sa.
O comisie de medici a analizat toate simptomele de care Adrian Năstase acuza că suferă. Fostul premier a fost supus mai multor analize suplimentare, după care medicii au ajuns la concluzia că nu există niciun impediment în mutarea sa într-o celulă normală.

Adrian Năstase are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de doi ani de zile în regim semideschis, fiind condamnat pentru fapte de corupţie în dosarul „Trofeul Calităţii". Regimul semideschis, potrivit legislaţiei în vigoare, presupune că deţinutul se poate deplasa, nestingherit, în interiorul penitenciarului şi poate presta activităţi educative. De asemenea, deţinutul încarcerat în regim semideschis poate fi scos la muncă, în afara penitenciarului, dar sub pază. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite