Monica Iacob-Ridzi a fost supusă unei biopsii osteo-medulare la o clinică din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Iacob-Ridzi, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, a fost supusă, marţi, unei biopsii osteo-medulare, la o clinică din Viena, unde s-a internat în cursul zilei de luni.

"A intrat în sala de operaţie la ora 8.00 şi a ieşit la 11.46. Toată intervenţia s-a realizat sub anestezie totală. A fost mutată marţi seara, de la reanimare în salon", au declarat apropiaţi ai familiei Iacob-Ridzi, pentru Mediafax.

Intervenţia în cazul fostului ministru a fost absolut obligatorie, spun sursele apropiate familiei, tocmai pentru a fi stabilit un diagnostic corect, rezultatul analizelor efectuate în Bucureşti în luna decembrie nefiind concludent.

Monica Iacob Ridzi a fost internată, luni, la o clinică din Viena.

În urmă cu câteva zile, fostul ministru scria pe blog despre vestea care a lăsat-o fără suflare: "Nu mă aşteptam la acest verdict, recunosc. După zecile de analize făcute, după tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat că sunt pe drumul unei însănătoşiri în evoluţie. Rezultatele sunt, însă, contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza... imposibil de estimat".

Monica Iacob-Ridzi a fost internată, la sfârşitul lunii noiembrie 2010, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu o infecţie legată de măduva osoasă, declara atunci Bogdan Popescu, purtător de cuvânt al unităţii sanitare.

Deputatul are o suferinţă la măduva osoasă, acutizată din cauza unei infecţii, potrivit medicului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite