Mircea Băsescu acuză Realitatea TV că duce o campanie împotriva sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele preşedintelui României i-a trimis o scrisoare preşedintelui CNA, Răsvan Popescu, în care acuză postul de televiziune Realitatea că duce o campanie de presă împotriva sa.

Mircea Băsescu se simte, de câteva zile, lezat de către Realitatea TV şi a depus o plângere la CNA în care acuză postul de televiziune că duce o campanie împotriva sa, deşi nu au argumente că el ar fi încălcat legea. „Sub titluri precum «legături periculoase ale fratelui preşedintelui» sau «legătura dintre Mircea Băsescu şi un personaj cercetat de DNA», s-a construit o campanie negativă de presă prin care s-a proiectat imaginea unui comportament ilegal sau imoral pe care l-aş fi avut", se arată în scrisoarea trimisă de către Mircea Băsescu.

Preşedintele CNA a precizat că nu a văzut încă plângerea, dar sesizarea va fi dezbătută în cadrul unei şedinţe. „Încă nu am văzut această plângere. În momentul în care va fi înregistrată oficial la CNA, ea va urma circuitul obişnuit, adică va fi repartizată Direcţiei de Monitorizare, care va întocmi un raport şi acesta va fi analizat într-o şedinţă viitoare a CNA", a spus Răsvan Popescu, conform Mediafax.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite