Ministrul Sănătăţii despre fiul său: “Nu poţi opri un tânăr, dacă e talentat, pentru că taică-său are o anume funcţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ritli Ladislau junior şi fostul ministru Cseke Attila
Ritli Ladislau junior şi fostul ministru Cseke Attila

Ritli Ladislau a răspuns întrebărilor ziariştilor referitoare la conjunctura prin care fiul său, Ritli Ladislau junior, a devenit director al Spitalului Judeţean Oradea.

Întrebat cum comentează că fiul său, pe care-l cheamă tot Ritli Ladislau, a ajuns directorul Spitalului Judeţean Oradea candidând de unul singur, ministrul Sănătăţii a declarat azi: “Nu poţi opri un tânăr, dacă este talentat, pentru că taică-său are o anume funcţie. Este o bucurie pentru un tată să vadă că fiul său a reuşit să câştige un concurs”. Ministrul a spus că fiul său nu este lipsit de experienţă managerială, întrucât a mai condus diverse structuri, cum ar fi cabinetul fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Attila.
Ritli Ladislau junior a fost singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, post rămas liber după ce fostul director, adică însuşi tatăl său, a fost numit ministru al Sănătăţii. În concurs a vrut să intre iniţial şi Gavrilă Grebenişan, managerul interimar al spitalului, dar acesta s-a retras. Grebenișan a declarat pentru „Adevărul“ că se retrage din motive lesne de înţeles: „Aş fi candidat pentru acest post, indiferent de cine ar fi fost contracandidatul meu, dacă am trăi într-o societate normală, în condiţii normale", a spus Grebenişan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite