Miniştrii propuşi de Victor Ponta au trecut de comisiile parlamentare de specialitate. Află aici ce planuri are premierul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi miniştrii propuşi de premierul României, Victor Ponta, au trecut fără emoţii prea mari de comisiile parlamentare şi au primit avizul pentru mandatul de ministru.

Acum, Parlamentul are ultimul cuvânt, însă reprezentanţii USL nu cred că vor fi probleme. „Există două acorduri care vor sprijini acest Guvern şi aşa cum s-a întâmplat la Comisie este important ca în plen să avem voturile necesare", a spus Ponta.

„Vreau să ştiţi că toţi miniştrii desemnaţi vor fi prezenţi pentru a răspunde în faţa grupurilor parlamentare şi ale Parlamentului. De mâine dimineaţă ne aşteaptă o muncă foarte grea", a adăugat acesta.

Ţinta: mandat complet în noiembrie

Premierul Victor Ponta a precizat că acesta este un prim pas spre un manadat complet.

„Trebuie să primim în luna noiembrie un mandat întreg de la populaţia României. Am emoţii şi sper să primesc votul de susţinere al Parlamentului. USL este un proiect de succes şi este capabilă că conducă România. Vreau să vă mulţumesc celor care aţi ţinut frontul în dezbateri publice. Criticile legate de guvernare se vor îndrepta spre noi, dar cred că secretul succesului nostru este capacitatea de a acţiona unitar", a completat Ponta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite