Miliardarul Remus Truică, acuzat de răpire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina (fosta soţie) a lui Truică
Irina (fosta soţie) a lui Truică

Remus Truică (41 de ani) a refuzat, ieri, să-i dea soţiei sale fetiţele, chiar dacă există o hotărâre judecătorească în acest sens. Irina (foto), fosta soţie a lui Truică, a câştigat procesele pentru a obţine custodia gemenelor în vârstă de 7 ani.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti i-au dat decizia de încredinţare a copiilor în urmă cu trei zile. Irina Truică a avut, ieri, la domeniul din Snagov, o a treia tentativă de a prelua copiii, însă miliardarul i-a spus că fetele nu sunt acasă. Irina a declarat ieri: „Este o răpire internaţională".Fost şef al cancelariei premierului Adrian Năstase, Remus Truică a reuşit să-şi consolideze imaginea de om bogat. Însă nu la vedere.

Între afaceri şi petreceri de lux

Cu toate că nu se regăseşte în topurile oficiale printre cei mai bogaţi oameni din România, Truică deţine proprietăţi importante, dar şi o colecţie impresionantă de maşini. La câţiva kilometri de Bucureşti, la Snagov, omul de afaceri deţine un adevărat palat, pe un teren de cel puţin două hectare. Truică a intrat în afaceri în 1999 cu o firmă pentru furnizarea de servicii de internet. Iniţial, profiturile lui Truică au fost modeste, însă ele aveau să crească odată cu intrarea PDSR la guvernare.

TotalNet, firma deţinută de Truică, avea să se dezvolte în baza unor strategii naţionale. Chiar şeful omului de afaceri, Adrian Năstase, a emis în 2002 o hotărâre de guvern prin care TotalNet era nominalizată printre firmele care au primit licenţe pentru „instalarea, operarea şi întreţinerea unor reţele publice pentru comunicaţii de date". La împlinirea a 40 de ani, i-a cântat „La mulţi ani!" chiar Patricia Kass. Omul de afaceri ar fi scos din buzunar, pentru acel eveniment 80.000 de euro. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite