Meteo: Vremea se încălzeşte uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Depresiunea islandeză se tot extinde pe uscat în vestul şi în nord-vestul continentului, până în nord-vestul Africii, dar în vestul Mării Mediterane. Pe unul dintre fronturile atmosferice, coborât spre sud pe Valea Rinului în Golful Marsiliei, se va genera un ciclon mediteraneean.

 Acesta se va deplasa foarte încet spre est din cauza faptului că are în faţă un blocaj determinat de presiunea mai ridicată care va continua să crească începând din nordul continentului. La noi, presiunea se va menţine ridicată, dar circulaţia va deveni sudică şi mai intensă, situaţie în care vremea se va încălzi uşor. Cerul variabil va fi mai mult noros ziua în vestul şi în sud-vestul ţării, iar la noapte în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade.

Mâine

Vremea va fi preponderent frumoasă, cu cerul variabil, ceva mai noros noaptea în est şi în sud-est. Vântul, în general slab în zonele din exteriorul arcului carpatic, va sufla moderat în vest şi în sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade.

Poimâine

Vremea se va menţine frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul variabil va fi ceva mai noros în estul şi în sud-estul ţării unde, izolat, este posibil să plouă. Vântul slab şi moderat va prezenta intensificări în sudul Banatului şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite