Meteo: Vremea rămâne caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creşterea presiunii atmosferice în vestul continentului separă tot mai mult depresiunea islandeză de un nucleu activ desprins din aceasta în zona Mării Baltice, dar şi un altul, mai la sud şi mai puternic, din vestul Franţei.

 În restul continentului, îndeosebi în bazinul Mării Mediterane şi în estul Câmpiei Ruse, presiunea se menţine ridicată. În zona geografică a ţării noastre, presiunea nu va suferi modificări importante, circulaţia aerului se va face predominant dinspre nord, exceptând sudul ţării, unde va fi dinspre vest. Periferia unui front atmosferic puţin dezvoltat va aduce ceva mai mulţi nori în vestul şi în centrul ţării, unde, după-amiază şi la noapte, va ploua trecător pe arii restrânse. Vremea va rămâne caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 şi 34 de grade.

Mâine

Vremea va fi caldă mai ales în sudul ţării. Cerul, variabil, va prezenta temporar înnorări ceva mai accentuate după-amiza şi seara în zona de munte, unde va ploua trecător pe arii restrânse. În restul teritoriului este posibil să plouă cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 34 de grade.  

Poimâine

Vremea va fi uşor instabilă în jumătatea de nord a ţării, unde cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate. Va ploua local, iar vântul se va intensifica trecător. În restul teritoriului, vremea se va menţine caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 33 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite