Meteo: Vreme rece şi secetoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Depresiunea islandeză se va menţine extinsă în nord-estul Oceanului Atlantic, coborâtă mult spre sud, până în zona Peninsulei Iberice şi în vestul Mării Mediterane, zone în care vremea este instabilă.

În restul continentului, îndeosebi în centru, în sud-est şi în nordul Câmpiei Ruse, presiunea va creşte uşor, iar vremea va fi predominant frumoasă, însă cu ceaţă dimineaţa în zonele joase. La noi, presiunea în creştere uşoară şi uniform distribuită, circulaţia slabă şi atmosfera stabilă vor menţine vremea rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin la deal şi la munte, precum şi în vestul ţării, dar  cu ceaţă în zonele joase din exteriorul Arcului Carpatic şi din centrul ţării, care poate fi asociată cu burniţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade.

Mâine

Vremea se va menţine rece pentru această perioadă, îndeosebi în zonele joase din exteriorul Arcului Carpatic şi din centrul ţării, unde pe arii relativ extinse, dimineaţa, se va produce ceaţă, care izolat va persista şi va fi asociată cu burniţă sau cu fulguială. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime  vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

Poimâine

Vremea va fi tot rece, iar cerul variabil, mai mult senin la deal şi la munte, dar cu ceaţă pe arii relativ extinse în zonele joase din estul, din sudul şi din centrul ţării, care izolat va persista şi poate fi asociată cu burniţă sau cu fulguială. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite