Meteo: Vreme rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nucleul de presiune ridicată din vestul și nord-vestul continentului se va diminua treptat și astfel va permite depresiunii islandeze să se extindă spre est, iar sistemul frontal principal va determina ca vremea să fie foarte instabilă în Europa Vestică și Centrală.

Presiunea este mai ridicată în sud-vest și în Bazinul Mării Mediterane, dar mai scăzută în extremitatea Munţilor Caucaz. În zona ţării noastre, presiunea va scădea ușor, circulaţia se va menţine nordică în exteriorul arcului carpatic și va deveni vestică în restul teritoriului. Vremea va fi rece, iar cerul variabil în sudul ţării și mai mult noros în celelalte zone. Va ninge slab, ziua la munte, în est și în centru, iar la noapte în vest și pe arii mai restrânse în centru și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 4 grade.

Mâine

Vor cădea precipitaţii în vestul, centrul și în nordul ţării, ziua predominant sub formă de ninsoare, iar noaptea în Banat, Crișana și în sud‑vestul Transilvaniei, mai ales sub formă de lapoviţă și ploaie. Vântul va prezenta intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade.

Poimâine

Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitaţii mixte în jumătatea vestică a ţării. La munte va ninge. Vântul slab și moderat va prezenta intensificări în zona montană și temporar în vestul și sudul ţării. Temperaturile maxime, în creștere, vor fi cuprinse între 1 și 11 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite