Meteo: Vreme răcoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea islandeză se va menţine în locul ei de origine şi va determina evoluţia instabilă a vremii în vestul şi în nord-vestul extrem al continentului. În sud-vest, în sud, dar mai ales în nord şi în nord-est, presiunea va creşte.

Totuşi, în sud-est şi în nord-vestul Mării Negre se menţine activ ciclonul zilelor trecute. La noi, presiunea va fi mai ridicată în interiorul arcului carpatic şi va scădea în exteriorul acestuia. În aceste condiţii, vremea se va menţine răcoroasă şi va rămâne în general instabilă, cu ploi cu caracter de aversă şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în jumătatea de nord a ţării, iar spre seară şi la noapte, şi în sud şi în sud-est. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 25-30 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 25 de grade.

Mâine

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales cu caracter de aversă, vor fi însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade.

Poimâine

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări mai accentuate şi va ploua pe arii relativ extinse. Ploile vor fi însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 27 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite